23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Möt upp mot nya MDR-krav

| Medlemsnyhet | Företag Multisoft AB

Den 26:e maj träder MDR, det nya regelverket för medicintekniska produkter, i kraft. För verksamheter inom MedTech-branschen innebär detta ökade krav på bl.a. spårning och testning, och därför även administration.

Med ett system från Multisoft får ni en effektiv och anpassad lösning som hjälper er att uppnå de nya MDR-kraven. Få stöd att möta upp mot de nya MDR-kraven med funktioner såsom: 

Registrering av alla artiklar, serienummer, klassificering, UDI-DI-nummer och hanteringskrav för bland annat lagring och transport
Spårning av leveranser och batcher, samt möjlighet att sortera efter ytterligare specifikationer
Dokumentmallar för enklare rapportering och automatisering som förhindrar felsteg och säkerställer genomsyrande kvalité.
Överblick över utförda serviceärenden för respektive artikel och serienummer
Register över klagomål, incidenter och återkallelser
E-postutskick direkt från systemet till kunder och samarbetspartners
 Allt detta görs möjligt genom vår egenutvecklade low-code platform Softadmin®, en av marknadens mest effektiva plattformar. Softadmin® bygger på ett stort antal grundmoduler som enkelt anpassas efter verksamhetens unika behov och sedan växer tillsammans med verksamheten. På så sätt behövs systemet aldrig bytas ut, utan kan istället anpassas i takt med nya regulatoriska krav och behov. Alla Multisoft-system integreras smidigt med övriga lösningar.

Få ett effektivare och mer säkert arbetssätt med ett system som ger åtkomst, överblick och transparens. Medarbetare får dessutom möjligheten att arbeta i ett system där relevant information är samlat på samma plats. Läs mer om Multisofts affärssystem för att ta ditt medicinteknikföretag till nästa steg.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Multisoft AB

Brunkebergstorg 5
111 51 Stockholm
Sverige
Multisoft AB

Sänd till en kollega

0.078