23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Hur media påverkar vår syn på sjukdom

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Våra media har ett stort ansvar att ta och inte enbart skapa rubriker för att sälja lösnummer.

Vi såg detta beteende allt för tydligt när det gäller Aids, det var häftigt att skriva om när det bara var artister och kändisar som drabbades. Numera skrivs inget om Aids så det finns väl inte mer (eller)? För ett par dagar sedan läste jag en rubrik där det stod att det var färre konstaterade cancerfall än normalt. Det kan ju tyckas vara en glad nyhet, men läser man noggrannare i texten är det inte så att färre personer drabbas av cancer, cancern ökar men många låter helt enkelt bli att undersöka sig. Detta är en mycket negativ och farlig tendens med tanke på hur viktigt det är att snabbt ställa diagnos och komma under behandling för eventuell sjukdom.

Media påverkar oss inte enbart i vår syn på sjukdomar utan även när det gäller många andra saker som till exempel reklam. Det är väldigt viktigt att själv göra sig en uppfattning och kontrollera var uppgifterna kommer ifrån. Ska du till exempel skaffa ny inredning till ditt hem som exempelvis en vitrin eller någon annan förvaring så visst är det bra med reklam från olika företag men välj inte första och billigaste produkt, den kan visa sig dyr i längden.

Vi säger ofta att man får vad man betalar för och det är till viss del sant men en kvalitetsprodukt från Handcrafted Interior behöver inte bli mycket dyrare än en standardprodukt. Alla Handcrafted Interiors inredningar tillverkas för hand av skickliga snickare efter noga tagna mått i ditt hem. Det är samma snickare som tillverkar din unika möbel med sina unika mått som senare kommer hem till dig och monterar det hela på plats. Detta kan kanske låta dyrt men bland annat tack vare att snickeriet där inredningen tillverkas ligger i Lettland kan man hålla priserna nere utan att för den skull göra avkall på kvaliteten.

Så låt inte ett i reklamen lågt pris lura dig att göra en snabb affär. Låt Handcrafted Interior komma hem till dig och mäta upp det rum som ska inredas för att sedan ge dig ett pris, oavsett om det gäller ett kök, badrum eller en hylla under snedtaket. Kom ihåg att en kvalitetsprodukt i massivt trä håller länge är vacker att både se och ta på samt höjer dessutom värdet på din bostad

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.062