23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

3 tips att underlätta vardagen

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Alla har några knep för att underlätta vardagen.

Allt från till hur man vaknar direkt på morgonen till att få bättre kondition och orka mer. Jag kommer lista 3 av mina bästa knep, som hjälpt mig sjukt mycket i vardagen och underlättat mitt liv. Hoppas några av de kommer vara nyttiga för dig också.

1. ett glas vatten precis innan man lägger sig
Det här är nog det bästa tipset! Jag brukar alltid ha problem med att sova lite längre eller snooza väckarklockan ett antal gånger. Om man dricker ett glas vatten precis innan man ska lägga sig så kommer man behöva gå på toa så fort man vaknar. Och efter det besöker så kommer man inte orka gå och lägga sig igen, för så är man redan klarvaken. Blodet har kommit till hjärnan, man har fått gå lite och ökat pulsen, och man är redo för dagen. Drick inte för mycket dock, så att du inte vaknar upp mitt i natten. Två deciliter räcker gott och väl.

2.  Shoppingvagn
Shoppingvagn ser man mer och mer nu för tiden. Det börjar komma tillbaka i mode och det finns ganska många modeller att välja på bland. Så de är inte bara praktiska längre, de är snygga också. Det är mycket lättare att bära hem det man handlat från affären och trots att det inte är tungt så aktiverar man många muskler i kroppen och får sig en bra träning. Se till att välja en med bra kvalitet och bra hjul, så kommer den räcka livet ut.

3.  Gåstavar
Mitt sista tips är nog den bästa också. Du ser nog fler och fler personer som är ute på promenad använda gåstavar. Innan så användes de mest för fjällen, för man aktiverar hela kroppen när man använder de, och man kan gå mycket längre. På grund av alla fördelar så används de även vid vanliga promenader nu för tiden. Det är en sån sak som man kanske inte vill prova, men om man väl gör det en gång så kommer man bli fast. Man tränar hela kroppen, man kan gå mycket snabbare och man blir inte lika trött i benen efter en lång promenad. Du kan hitta mång facebookgrupper där folk träffas i grupp och tränar på den rätta tekniken på hur man ska gå med gåstavar. Där kan du säkert också låna de från någon och se om det är något för dig.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.078