23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Receptionsdiskar från Swemed

| Medlemsnyhet | Företag Klinikinredning Sverige AB / Swemed

Det är sällan fel att kalla själva receptionen för många verksamheters hjärta. Inte bara av rent praktiska skäl, utan även på grund av att det ofta är där som det första intrycket cementeras.

En personlig, professionell och estetiskt tilltalande reception är på många sätt därför en garanti för att allt i från besökare till kunder och anställda får ett bra bemötande, och upplever precis den känsla som man vill förmedla.

Vad är en bra receptionsdisk?
Vad är det egentligen som kännetecknar en bra reception och modern receptionsdisk? Vi kan erbjuda ett brett sortiment till rätt pris, så låt oss ta en titt på vad som gör att våra receptionsdiskar sticker ut från mängden.

Begreppet reception har varit en del av det svenska språket i många århundraden. Och föga överraskande så betyder det kort och gott mottagning. Numera används det nästan uteslutande för att åsyfta det rum där man i egenskap av företag eller enskild näringsidkare på ett formellt sätt tar emot besökare. Därför är det en given del av själva huvudentrén, och säkerställer att alla personer kommer i kontakt med den får det bemötande som de förtjänar. För receptionister är det även ofta ett måste att ha tillgång till en kvalitativ disk, åtminstone om arbetet ska fortlöpa som smidigt som möjligt. På det stora hela är därför receptionen en plats som är värd lite extra omsorg när det kommer till utförande, rumsplanering och möbelval. Med våra produkter kommer ni att vara på god väg till att ordna en bättre och mer tillgänglig reception som verkligen gör skillnad i er verksamhet.

Brett sortiment och omfattande anpassningsmöjligheter
Vi har traditionellt sett i stor uträckning fokuserat på receptionsdiskar i vit laminat, men kan numera även erbjuda allt i från färgglada produkter till traditionellt aluminiumfärgade och svarta diskar. Men möjligheten till färgval varierar i väldigt stor utsträckning mellan olika produkter. Vad som däremot kännetecknar samtliga våra modeller är att de förenar väldigt stor praktisk funktion med extremt unika stilistiska grepp. Därför har man möjligheten att välja både enklare traditionella diskar och mer eller mindre futuristiska strömlinjeformade alternativ. För dig som behöver en liten modell finns många alternativ, detsamma gäller dig som behöver ett riktigt stort alternativ. Allt enligt tycke och smak. Många av våra produkter har även modulär utformning som gör att de kan utökas för att täcka även de mest omfattande behov.

Klicka på följande länk för att kika på vårt utbud av moderna receptionsdiskar på swemed.se.

Genom ett erbjuda beprövade diskar, som är särskilt utformade för allt i från att oblygsamt fånga uppmärksamhet till att diskret smälta in i omgivningen, så har vi fått många kunder som uppskattar det stora urvalet. Helt utan att kompromissa med ren och skär kvalitet och funktionalitet. Värt att poängtera är att många av våra modeller även är särskilt utformade för att kunna anpassas för rullstolsbunden personal, och även främja ergonomisk arbetsställning. Detta gör att diskarna skapar långsiktigt nytta såväl i ett representativt som i ett arbetsmiljömässigt hänseende. Vi föreslår att ni själva bekantar er med våra receptionsdiskar för att få en bättre uppfattning om deras egenarter och hur de på bästa sätt kan göra nytta för er. Oavsett vilken ni väljer är vi säkra på att den kommer att ge långvarig nytta.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Klinikinredning Sverige AB / Swemed

Albybergsringen 116
137 69 Österhaninge
Sverige
Klinikinredning Sverige AB / Swemed

Bilder och video

Receptionsdisk från Swemed - ALPAReceptionsdisk från Swemed - ALPAReceptionsdisk från Swemed - FOROReceptionsdisk från Swemed - LINEAReceptionsdisk från Swemed - ORGANICReceptionsdisk från Swemed - TERAReceptionsdisk från Swemed - TERAReceptionsdisk från Swemed - VALDEReceptionsdisk från Swemed - VALDEReceptionsdisk från Swemed - WAVEReceptionsdisk från Swemed - ZEN

Sänd till en kollega

0.093