23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Swemed tar in syrgaskoncentratorer från Yuwell

| Medlemsnyhet | Företag Klinikinredning Sverige AB / Swemed

Swemed erbjuder nu ett flertal beprövade produkter som förenar lätt användning med bra resultat. Oavsett om det handlar om användning i hemmet eller för mer storskaliga ändamål.

För att på ett säkert och effektivt sätt både ta till vara på syrgasen och öka koncentration så är det viktigt att ha tillgång till pålitliga koncentratorer.

Vad är en syrgaskoncentrator?
Syrgas är en förutsättning för i stort sett allt liv på jorden. För högre och flercelliga organismer, så som oss människor, är det definitivt ett måste. Vi tar upp det via våra lungor och därefter transporteras det via blodet till kroppens övriga organ. Om man lider av lungsvikt, nedsatt lungfunktion eller andra åkommor som påverkar kroppens förmåga att ta till vara på syret så behövs ofta större koncentrationer av syrgas för att man ska kunna fortsätta leva som vanligt. Och det är främst i detta hänseende som en syrgaskoncentrator kommer in i bilden.

Yuwell - Startades 1998
Yuwell är experter på medicintekniska utrustningar som förbättrar, ökar, renar och koncentrerar syre. Företaget är idag en av de bästa i världen på sitt område.

Klicka här för att läsa mer om syrgaskoncentratorer på swemed.se


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Klinikinredning Sverige AB / Swemed

Albybergsringen 116
137 69 Österhaninge
Sverige
Klinikinredning Sverige AB / Swemed

Sänd till en kollega

0.047