23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Köp begagnad elektronik under Black Friday

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Det är inte alltid lätt att köpa sprillans nya elektroniska prylar utan att det börjar göra ont i plånboken.

Lyckligtvis nog finns det en stor mängd begagnade elektronikprylar som man kan få till halva priset – ibland även billigare. Om man då dessutom går på jakt efter dessa begagnade produkter under reakampanjer såsom Black Friday helgen kommer de här redan billiga prylarna att gå ner i pris ännu mer. Om man är ute efter en Tv-apparat, surfplatta, dator, mobil, smartklocka eller spelkonsol är det väl värt att köpa dessa under Black Friday.

Fördelarna med Black Friday
En Black Friday surfplatta eller annan elektronisk pryl kan verkligen rasa i pris, och med tanke på att Black Friday-kampanjen är igång relativt nära julmånaden kan detta bli ett ypperligt tillfälle att köpa sina julklappar utan att det behöver kosta skjortan. Black Friday hade sin början i USA där man under en dag kunde köpa produkter till riktigt billiga priser. Detta koncept har nu spridit sig till Sverige där man i fysiska affärer eller i butiker på nätet kan få varor med upp till en 50 % rabatt – ibland ännu mer.

Hur länge Black Friday-kampanjen håller igång beror på vilken butik man vänder sig till. Ibland gäller det under hela fredagen medan det i andra butiker gäller under hela helgen. Oavsett vad kommer man att gynnas storslaget av att köpa begagnade surfplattor, mobiler, datorer, konsoler och mycket mer under just Black Friday.

Varför välja begagnad elektronik?
Om det finns en viss typ av produkter där man verkligen får valuta för sina pengar så är det begagnad elektronik. Nya datorer kan kosta över 10 000 kr, men om man istället väljer en begagnad dator som nästan är sprillans ny kan man få denne till mindre än hälften av originalkostnaden. Det låter nästan för bra för att vara sant, men att köpa begagnade produkter är ett riktigt fynd.

Som om det inte skulle vara bra nog att prylarna är riktigt billiga så gynnar man även miljön genom att köpa begagnad elektronik. Istället för att jordens resurser töms för att tillverka nya mobiler, datorer och surfplattor så återanvänder man de elektroniska prylarna som redan finns tillgängliga så att fullt fungerande produkter inte behöver slängas. Oavsett om man beslutar sig för att köpa elektronikprylar under Black Friday eller vänder sig specifikt till en webbutik som bjuder på begagnad elektronik kommer man att göra sig själv och världen en tjänst.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.062