23948sdkhjf

Äntligen lanseras den första betalterminalen med integrerad Androidenhet av Interpay.

| Medlemsnyhet | Företag Inter Payment Nordic AB

Vi lanserar världens första betalterminal med en integrerad Androidenhet, vilket gör att användaren kan installera alla Androidappar och webbaserade funktioner som t.ex. kassan inkl. lager samt order appar etc.

Tack vare att hela affärssystemet i praktiken kan flyttas ut i betalterminalen, så finns inga begränsningar hur användaren kan utnyttja betalterminalen.

Det revolutionerande är att användaren kan sköta hela affärsprocessen från produktpresentation, produktsaldo till betalning, eftersom den kompletta kassan och affärssystemet har flyttats ut till betalterminalen.

Vid belastningar kan man korta köer genom att kassapersonal tar betalt i köerna under toppar. Det är den mest markanta effektiviseringen av affärsprocessen i kassa- och betalhanteringen inom handel/restaurang/public service/transport sedan POS kassan infördes. Personalen frigörs från stationära kassor och kan initiera och avsluta affärsprocessen oavsett om de befinner sig i eller utanför lokalen eller tjänstestället.

Något som även kommer påverka hur olika nya affärskoncept kommer utformas i framtiden.

Vi har "white label" kassa samt biljettsystem för partners som behöver, men huvudtanken är att ni integrerar era egna befintliga system. Det är en mycket enkel och hanterbar process där vi bistår med hjälp och support tillsammans med er systemleverantör. Dessutom påverkar det inte er befintliga systemstruktur förutom att ni blir så mobila det bara är möjligt.

Medlemsnyhet

Företag
Inter Payment Nordic AB

Stockholmsvägen 166
187 32 Täby
Sverige
Inter Payment Nordic AB

Bilder och video

Bild A920

Sänd till en kollega

0.073