23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Professionella massagebänkar hos Swemed

| Medlemsnyhet | Företag Klinikinredning Sverige AB / Swemed

Vi har sedan juli 2018 inlett ett samarbete med Ecopostural, ett spanskt företag med över 20 års erfarenhet av möbler inom hälsosektorn. Tillverkningen sker i en högteknologisk fabrik på 6000 m2 belägen i Castellón de la Plana, Spanien.

Sedan juli 2018 har vi erbjudit kvalitetsmöbler från Ecopostural. Produktsortimentet är uppdelat i två avdelningar, massagebänkar och britsar.

Då många i branschen jobbar på olika sätt och har olika inriktningar/professioner, finns behovet att få möblerna konstruerade på visst sätt. Detta har Ecoposturals ingenjörs-team tänkt på och resultatet är ett flexibelt val av möblerna vad gäller utformning och teknik. Dessutom kan man välja bland +20 färger, oavsett produkt!

Professionell massagebänk

Ecoposturals massagebänkar kostar lite mer än genomsnittet men vad vi kan garantera är exceptionell kvalité och känsla för detaljer. Vi på Swemed prioriterar funktionalitet och kvalitet över allt annat när vi väljer ut leverantörer men väldigt högt uppe på prioritetslistan tillsammans med kvalité finns den estetiska faktorn. Vi tror på att man kan bygga en trevligare miljö för personal och patienter på hälsofaciliteter utan att tappa kvalité/funktionalitet. Detta tror vi på allvar är något vi behöver förbättra inom den svenska sjukvården.

Massagebänkarna kan delas upp i två kategorier; stationära och hopfällbara.

De stationära modellerna kan inte fällas ihop och transporteras enkelt, däremot är de mer stabila och robusta tack vara ram i tjockt trä.

De hopfällbara finns med underrede i trä eller aluminium. Skillnaden är inte stor alls mellan trä och aluminium när det gäller hållbarhet och funktionalitet.

Vill ni se vårt utbud kan ni följa länkarna nedan eller kontakta oss via mejl eller på 08-656 00 77.

Hopfällbara massagebänkar med träram
Hopfällbara massagebänkar med aluminiumram
Stationära massagebänkar


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Klinikinredning Sverige AB / Swemed

Albybergsringen 116
137 69 Österhaninge
Sverige
Klinikinredning Sverige AB / Swemed

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.062