23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nytt sortiment av veterinärutrustning

| Medlemsnyhet | Företag Klinikinredning Sverige AB / Swemed

Nu har vi ett nytt sortiment av veterinärutrustning. Operationsbord, undersökningsbord, tvättstationer, anestesiutrustning m.m. finns nu att handla hos Swemed.

Nytt sortiment av veterinärutrustning i samarbete med DoctorGimo från Portugal. Då har vi bl.a. utökat utbudet med nya operationsbord, kennel burar, anestesiutrustning, tvättstationer m.m. Välkommen in till swemed.se och se vad som är nytt!

DoctorGimo startades 2008 med ambitionen att jobba globalt direkt från starten. Familjeföretaget är nischade på medicintekniska utrustningar för veterinärer. Verksamheten leds av en veterinärkirurg vid namn Dr. Marco Fernandes som tycker om att skapa nya produkter. DoctorGimo's strategi går ut på att skapa unika produkter som tillfredsställer behoven som finns på djurkliniker, dessutom till priser som är rättfärdigade. Produkterna är utvecklade i samarbete med universitet, tekniska experter och konstnärer.

DoctorGimo har utvecklat tre varumärken; LUBB (veterinärmöbler), MUTT (medicintekniska instrument och utrustningar), MOLE (medicinväskor) och WIGGLE (djurmat).

DoctorGimo, nu i samarbete med Swemed, önskar nå ut till veterinärer i Sverige för att erbjuda ny tekniska lösningar som förenklar vardagen för vårdpersonalen. Vi välkomnar alla nya och gamla kunder att kontakta oss för mer information om utrustningarna.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Klinikinredning Sverige AB / Swemed

Albybergsringen 116
137 69 Österhaninge
Sverige
Klinikinredning Sverige AB / Swemed

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.11