23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nyheter från Borago Utbildning Sverige AB

Tillbaka till företagsprofilen.

Sortera efter
Sida av 2

Hygienutbildning via Borago

den 10 september 2020

Kunskap om hygien är ett måste för dig som arbetar inom lokalvårdsområdet. Vår Hygienutbildning vänder sig till dig som vill få en bättre kunskap om mikroorganismer, virus och smittspridning och är just nu högaktuell.

Öppna kurser hos Borago - PRYL Lokalvårdsutbildning!

den 10 september 2020

PRYL är lokalvårdsutbildningen som vid certifiering ger ett etablerat yrkesbevis för professionella lokalvårdare. Borago erbjuder under hösten flera öppna tillfällen i PRYL för dig som vill höja din kompetens med en yrkesutbildning.

Städutbildning online!

den 8 september 2020

Städakademins lärplattform för städbranschen bidrar till branschens utveckling. Vår lärplattform förstärker lärandet och bidrar till att alla höjer sin kompetens på ett effektivt sätt.

Städutbildningar online!

den 2 september 2020

Städakademins lärplattform för städbranschen bidrar till branschens utveckling. Vår lärplattform förstärker lärandet och bidrar till att alla höjer sin kompetens på ett effektivt sätt.

Platser kvar på Boragos öppna kurser i september!

den 2 september 2020

Vi genomför givetvis alla utbildningar med hänsyn till rådande restriktioner med färre deltagare och större lokaler, så att avstånd mellan alla deltagare kan hållas på ett tryggt sätt.

Lokalvårdsutbildning på arabiska!

den 9 juni 2020

Det är viktigt att varje nyanställd eller vikarie får en god introduktion om vad som gäller inom städområdet och på arbetsplatsen för att känna sig trygg på sitt jobb.

Passa på att utbilda dig i sommar!

den 9 juni 2020

Kunskap om hygien är ett måste för dig som arbetar inom lokalvårdsområdet. Vår Hygienutbildning vänder sig till dig som vill få en bättre kunskap om mikroorganismer, virus och smittspridning och är just nu högaktuell.

Platser kvar på Öppna kurser hos Borago!

den 27 maj 2020

Passa på att boka in dig på någon av våra öppna kurser innan sommaren! Det finns fortfarande platser kvar! Vi genomför utbildningarna med hänsyn till rådande restriktioner med färre deltagare, så att avstånd mellan alla deltagare kan hållas.

Professionella lokalvårdsutbildningar på distans!

den 20 maj 2020

Städakademins lärplattform för städbranschen bidrar till branschens utveckling. Vår lärplattform förstärker lärandet och gör att alla höjer sin kompetens på ett effektivt sätt.

Trappstädning och Hygienutbildning

den 8 april 2020

Hyresgästerna har mycket höga förväntningar på städningen av trapphus och allmänna ytor. Kompetenta och professionella lokalvårdare har störst inverkan på den utförda tjänsten och kundens upplevelse.

Hygienutbildning via Borago

den 23 mars 2020

Kunskap om hygien är ett måste för alla som arbetar med lokalvård. Vårutbildning vänder sig till den som vill få en bättre kunskap om mikroorganismer, virus och smittspridning vilket är extra viktigt nu under rådande läge.

Hygienutbildning på distans via Städakademin

den 18 mars 2020

Kunskap om hygien är ett måste för alla som arbetar med lokalvård. Denna utbildning vänder sig till den som vill få en bättre kunskap om mikroorganismer, virus och smittspridning vilket är extra viktigt nu under rådande läge.

Vi har utbildningar som passar medarbetare i olika roller!

den 10 mars 2020

Boka vårens kurser nu! Här ser du ett axplock av de utbildningar vi erbjuder under våren. Mer info finns på vår hemsida.

Alla vill ha rent och fräsch omkring sig, eller hur?

den 3 mars 2020

Men när är det rent och fräscht? Just den frågan har vi på Borago jobbat med sedan grundandet 1994. Boragos vision är att göra Sverige renare och det var ur den idén som Städakademin föddes.

Borago inleder samarbete med Hygiene Diagnostics

den 3 mars 2020

Hygiene Diagnostics är ett svenskt konsultföretag som är specialiserade på kvalitetssäkring av städning, rengöring och hygien. Borago skapar total tjänstekvalitet genom utbildning och konsultstöd för individen, organisationen och beställaren.

Är du ledare inom städ- och service?

den 19 februari 2020

Ledarskap handlar om att leda människor mot gemensamma mål. Att vara hjulets nav i en organisation är på många sätt en knepig roll. Man är arbetsgivarens förlängda arm samtidigt som man skall coacha och utveckla sin personal.

Arbetsglädje och livskvalitet - ja tack!

den 3 februari 2020

Är det så här det ska vara? Hur hittar man egentligen balansen mellan jobb, familj och fritid? Hur motiverar man och skapar arbetsglädje på arbetsplatsen?

Kompetens för städbranschens tjänstemän

den 23 januari 2020

I en tid där kvaliteten är avgörande men resurserna begränsade är effektiviteten viktigare än någonsin. Utan kunskap om hur man kvalitetssäkrar städtjänster kan man omöjligen mäta effekten vid justeringar eller förändringar.

Kickstarta året med en lokalvårdsutbildning!

den 22 januari 2020

Borago erbjuder öppna kurser inom lokalvård och här finner du ett urval av vårens kursdatum och orter.

Städarnas dag och ny film från Städakademin

den 2 december 2019

Vi på städakademin vill uppmärksamma städarnas dag. Tänk på att alla vill ha rent och snyggt omkring sig. Du som städar gör jobbet!

Utvärdering mot kvalitet - Borago projektleder och upphandlar

den 18 september 2019

Under våren 2019 har Borago Konsult projektlett och deltagit i upphandlingar av städtjänster med utvecklade utvärderingsmetoder.

Borago deltar i Nordisk/Baltiskt INSTA 800 projekt

den 16 september 2019

Borago deltar som svensk representant i ett projekt som syftar till erfarenhetsutbyte.

Nätverksträff för Städakademin - värdefullt ur flera perspektiv

den 9 september 2019

Förra veckan, 5-6 september genomfördes vår andra nätverksträff för våra användare av vårt digitala utbildningsverktyg Städakademin.

Städhandboken – så städar du skola och förskola.

den 4 september 2019

Vi är stolta över att för femte gången fått förtroendet att omarbeta städhandboken tillsammans med Skolfastigheter i Stockholm AB.

Resultat per sida:12244896
Sida av 2

Fakta om Borago Utbildning Sverige AB

Adress
Borago Utbildning Sverige AB
HERTIG KARLSGATAN 2
582 21 Linköping
Se på karta

Region
Sverige
Östergötlands län
Linköpings kommun

Telefon: +46 013-245500

VAT nummer: SE5564834561

Kontaktpersoner

Linda Karlsson
Telefon: +46 0709-17 45 42

Sänd till en kollega

0.078