23948sdkhjf

Ny fas för Frisq

När Frisq satsar hårt på patientcentrerade e-tjänster behövs nya krafter i ledningen.

Nu går Frisq in i en ny fas med fokus på kommersialisering av nya tjänster, som ger vården bättre möjligheter till kontakt med sina patienter. Därför utökar bolaget sin ledningsgrupp med två personer, Susanna Sjödin som får ansvar för kommunikation och Hannes Palm som får övergripande ansvar för affärsutveckling och afförsområde Privat. Dessutom kommer Casper Winsnes från Chorus att ansvara för att leda den nya utvecklingen av tjänster i nära kontakt med ledningsgruppen.

Susanna Sjödin har en bakgrund i Investor där hon bland annat arbetat med finansiell kommunikation, varumärkesfrågor och externa kommunikationsprojekt. Hannes Palm har en bakgrund i McKinsey & company där han arbetat med strategi och förändringsarbete, bland annat mot hälso- och sjukvården. Casper Winsnes har lång erfarenhet inom e-hälsoområdet.

Samtidigt meddelar Frisq att Mikael Svensson väljer att lämna sin tjänst som ansvarig för området Frisq vård för att återgå till konsultverksamhet i egen regi.

Frisq utvecklar digitala verktyg, som syftar till att hjälpa patienter att få kontroll över sin hälsa, exempelvis med enkel läkemedelsbeställning och tillgång till vårdinformation. Under våren har man lanserat mobilappar med patienten i fokus tillsammans med Reumatikerförbundet, Blodcancerförbundet och Astma- och allergiförbundet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078