23948sdkhjf

Medfield byter vd

Stefan Blomsterberg tar över som ny vd i Medfield diagnostics.

Stefan Blomsterberg börjar sitt nya uppdrag den 8 augusti. Han tar över efter Carl Ekvall, som nu går vidare mot nya utmaningar.

Stefan Blomsterberg kommer närmast från Mölnlycke health care där han arbetat sedan 2012. Han är för närvarande styrelseledamot i Medfield diagnostics och har gedigen kunskap från verksamhet inom medicinteknisk produktutveckling och produktlansering, såväl nationellt som internationellt. I sin roll på Mölnlycke health care har han varit ansvarig för global projektledning, utveckling och effektivisering av produktutvecklingsprocesser och utvecklingsmetodik. Tio år på Vitrolife, där han bland annat varit ansvarig för bolagets infrastrukturella utveckling med M/A och etablering av nya fabriker, har gett honom erfarenhet av logistik, supply chain, inhouse sales och distribution.  

Utvecklingschef Harald Jacobsson är tillförordnad vd fram till dess Stefan Blomsterberg börjar. Medfield diagnostics är ett svenskt bolag som utvecklar teknik för att underlätta diagnostiseringen av en stroke genom lätta produkter och en analys baserad på mikrovågor.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.336