23948sdkhjf

Fullt med investerare på medtechkväll



I veckan bjöd Sciety tillsammans med MSD in till investerarkväll där två tillväxtbolag medtech fick tillfälle att presentera sig. Inhalation Sciences, som gör utrustning för att studera lungmediciner och PictureMyLife, som har en tjänst för barn med förståndshandikapp och deras föräldrar för att kunna hålla kontakten och visa vad som hänt under dagen i bilder, som en digital kontaktbok.

Båda företagen har fått hjälp av STING och är redan etablerade på flera stora och expansiva marknader. Därefter minglade närmare 140 personer vidare med bolagen och diskuterade möjliga samarbetsprojekt. Gäster under kvällen var bland andra ’private bankers’, investerare och experter inom life science och digitalisering.

Ulrika Berglund , ny policychef på MSD hälsade alla välkomna och berättade om varför bolaget valt att bosätta sig vid Hagastaden.

– Vi är ett hälso- och sjukvårdsbolag och vi vill vara nära våra kunder, sa hon och pekade ut genom fönstret på den nya byggnaden som heter Nya Karolinska Solna.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064