23948sdkhjf

Bara sex veckor kvar!

Snart slås dörrarna upp till årets stora hjälpmedelsmöte i Lund: Hjälpmedel & välfärdsteknologi. Under två fullmatade dagar möts branschen för utveckling och framåtblick. Här får alla som arbetar med hjälpmedel chansen att möta leverantörerna och gå på fortbildande föreläsningar och handfasta workshops. Läs mer om utställarna, workshops och föreläsningar och anmäl ditt kostnadsfria deltagande redan i dag.
Snart slås dörrarna upp till årets stort hjälpmedelsmöte i Lund: Hjälpmedel & välfärdsteknologi på Sparbanken Skåne Arena. Här står framtid och innovation i fokus. Syftet med detta forum är att presentera produktnyheter, vara en mötesplats för alla som arbetar med hjälpmedel på något sätt, ta upp aktuella ämnen genom seminarier och workshops - allt för att öka förutsättningarna för en kvalitativ och tillgänglig vård och omsorg.

Här möter du leverantörerna, träffar kollegor från hela regionen, lyssnar till fortbildande föreläsningar och deltar i utvecklande och inspirerande workshops – allt helt kostnadsfritt. Läs om alla talare, våra workshops och anmäl ditt deltagande på Hjälpmedel & välfärdsteknologi .

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079